Publicatii

ABC. Introducere in productia de film video.

Introducere in productia de film video- este realizata de 3 experti in productia de film ( Alexandru Grigoras Costel Chirila si Liliana Basarab) si vine in sprijinul tinerilor care doresc sa se initieze in arta productiei de film. Publicatie realizata in cadrul proiectului „Unind tinerii din Suceava si Cernauti prin arta filmului” finantat prin Programul de Vecinatate Romania-Ucraina, Phare CBC 2005, RO 2005/017-539.01.02.28.

.

Ghid de bune practici in terapia ocupationala.

Ghidul de bune practici in terapia ocupationala, este realizat bilingv in limba romana si limba ucraineana si cuprinde un set de metode si tehnici utile in desfasurarea de activitati de terapie ocupationala destinate persoanelor cu dizabilitati psihiatrice. Publicatie realizata in cadrul proiectului „RO-UA mente” finantat prin Programul de Vecinatate Romania-Ucraina, Phare CBC 2004, RO 2004/016-942.01.02.11.

Revista RO-UA mente Nr.1

Revista “RO-UA mente” NR.1 , realizata bilingv in limba romana si limba ucraineana, prezinta institutiile care ofera servicii persoanelor cu dizabilitati psihiatrice din Judetul Suceava, Regiunea Cewrnauti si Regiunea Odesa. Publicatie realizata in cadrul proiectului „RO-UA mente” finantat prin Programul de Vecinatate Romania-Ucraina, Phare CBC 2004, RO 2004/016-942.01.02.11.

.

Revista RO-UA mente Nr.2

Revista “RO-UA mente” NR. 2, realizata bilingv in limba romana si limba ucraineana, prezinta atelierele de terapie ocupationala destinate persoanelor cu dizabilitati psihiatrice si situate in zona de granita a Romaniei cu Ucraina. Publicatie realizata in cadrul proiectului „RO-UA mente” finantat prin Programul de Vecinatate Romania-Ucraina, Phare CBC 2004, RO 2004/016-942.01.02.11.

Oglinzi paralele

Revista “Oglinzi paralele”, realizata bilingv in limba romana si limba germana, prezenta o serie de produse ale atelierelor de terapie ocupationala din Suceava, articole destinate expertilor in sanatate mintala cat si mesaje antistigma. Revista “Oglinzi paralele” a fost realizat in cadrul proiectului “O ocupatie si un club pentru persoane cu disabilitati sociopsihiatrice din Suceava” finantat de Ministerul de Externe al Austriei in parteneriat cu Pro-Mente. Coordonator Dr. Hasovschi Loreley

Dorna Wild Europe

Brosura “Aceasta brosura promoveaza Tara Dornelor ca o destinatie ecoturistica unica in Europa. Este editata bilingv in limba romana si limba engleza si a fost realizata in cadrul proiectului “Dezvoltarea ecoturismului in Depresiunea Dornelor” finantat de Peace Corps Roamnia. Coordonator: Joel Weiss.

.

Bucovina Hiking

Ghidul “Bocovina Hiking” prezinta 20 dintre cele mai vestite trasee montane din Bucovina, relatand intr-un mod spectaculos si detalii legate de peisaje sau fenomene ale naturii unice in Europa. Acest material este realizat bilingv in limba romana si limba engleza si a fost realizat in cadrul proiectului “Dezvoltarea ecoturismului in Depresiunea Dornelor” finantat de Peace Corps Roamnia. Coordonator: Joel Weiss.