SAScoope

Scopul Proiectului:

Facilitarea colaborării instituţionale în vederea dezvoltării de abilităţi practice pentru  20 de persoane cu dizabilităţi psihiatrice în profesia de asistent de vânzări.

Obiectivele Proiectului:

1. Încurajarea cooperării cu instituţii responsabile la nivel local  în domeniul economic şi a programelor sociale prin sprijinirea dezvoltării persoanelor cu dizabilităţi care facilitează incluziunea persoanelor provenind din medii defavorizate.

2. Crearea şi dezvoltarea timp de 12 luni a unor activităţi de instruire şi formare pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi psihiatrice care să le ofere posibilitatea de a profesa şi de a socializa, care să fie sprijiniţi de un parteneriat public-privat finanţat din O.N.G., A.P.L., S.C. şi S.R.L.

Grupul ţintă:

Persoanele cu dizabilităţi cu vârsta între 16-60 ani, câte 2/stand, numărul total de beneficiari finali al acestui proiect fiind de 20 beneficiari care vor beneficia de un set de servicii de instruire, formare,  educaţie, asistenţă  şi dezvoltarea abilităţilor şi nevoilor în cadrul  proiectului SAScoope.

Rezultate:

  • Parteneriat Public-Privat;
  • 20 beneficiari care vor fi instruiţi practic în profesia de asistent vânzări;
  • O platformă online de promovare şi vânzare;
  • Un model integrat de formare şi plasare pe piaţa muncii;